Blog

JARO POELBOSCROSS

Op zaterdag 21 oktober a.s. Aanvang 14.00 uur

Locatie Poelbos bij ‘s – Heer Hendrikskinderen

Iedereen kan meedoen

Ik nodig jullie uit om mee te doen aan de recreatieve JARO cross in het Poelbos op zaterdag 21 oktober a.s. aanvang 14.00 uur. Start en finish zijn bij het parkeerterrein aan de Theuniswegeling net onder het dorpje ’s – Heer Hendrikskinderen bij Goes.

Bij deze cross lopen ( wandelen mag ook ) we 30 minuten en maken daarna de ronde af. Deze ronde door het bos is ongeveer 1000 meter en is helemaal onverhard, d.w.z. bospad. Je kunt meedoen als sololoper, maar ook als duo. trio of kwartet. De leden van deze teams wisselen elkaar in principe elke ronde af. De loper/team met de meeste ronden is winnaar. Bij gelijke ronden telt de aankomst.

Op dit moment zijn er al 10 aanmeldingen van zowel sololopers als teams. Voor hardlopers, die serieuze ambities hebben om deze winter te gaan crossen, is dit een mogelijkheid om de vorm te testen. De Zeeuwse crosscompetitie begint namelijk 2 weken later en dan is een beetje crossritme meegenomen.

Deelname is gratis en voor alle deelnemers is er een aardigheidje. De snelsten ( vrouw, man, team ) krijgen nog een extra prijs. Inschrijven tot uiterlijk woensdag 18 oktober via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, club of woonplaats en of je solo of als team en met wie meedoet. Op vrijdag 20 oktober krijg je nog een mail met alle details.

Geen Commentaar

Geef Commentaar