Blog

DE HARDLOOPREBEL BESTAAT 1 MAAND 

Een verjaardag vier je normaal elk jaar en niet na een maand. Vieren is ook niet het goede woord. Het is even terugkijken naar deze eerste maand. Sinds 1 september zijn er 24 artikeltjes verschenen onder de verschillende rubrieken. Het grootste deel heb ik zelf geschreven en 2 waren er afkomstig van Jos den Hollander. Jos heeft me geholpen met het opbouwen van deze website en zijn bijdrage is dus logisch te verklaren.

Of er verder veel belangstelling is voor de site weet ik niet. Zo links en rechts hoor ik wel eens wat en in het begin kreeg ik een paar positieve reacties. Nu is “scoren” ook niet mijn uitgangspunt. Hardlopers voorzien van in mijn ogen nuttige informatie, bepaalde probleempjes aan de orde stellen en iedereen de mogelijkheid geven ook haar of zijn verhaal te doen was de voornaamste drijfveer om een eigen site te starten.

Dat laatste is deze eerste maand nog niet echt uit de verf gekomen, maar kun je dat verwachten? Bij andere hardloopsites zie ik ook bijna nooit reacties, laat staan bijdragen van anderen. Dikwijls is die mogelijkheid er niet en reacties zie je alleen via Facebook of zoiets. Dat is voor mij allemaal te ingewikkeld. Wie op een artikel wil reageren, kan dat gewoon doen via de site. Ik krijg daar dan een bericht van via de mail en geef vervolgens toelating om het te plaatsen. Ook als ik een andere visie heb. Alleen beledigingen of grof taalgebruik worden geweigerd of ik vraag de schrijver om de reactie een beetje aan te passen.

Om een website levendig te houden kan zo nu en dan een beetje feedback echter geen kwaad. Ik wil dus graag weten wat je van deze website vindt. In mijn enthousiasme heb ik er de eerste maand redelijk veel opgezet, maar misschien is dat wel te veel. Ik weet ook niet of ik de komende maanden genoeg te schrijven heb of gedateerde stukjes vind die nog actueel genoeg zijn. Daarom mijn verzoek aan jullie op als gastschrijver ook iets aan te leveren. Dat kan alles zijn zolang het maar over hardlopen of atletiek in het algemeen gaat. Aankondigingen of verslagen van een wedstrijd of speciale training bijvoorbeeld. Verhalen over je training voor de kustmarathon lijken me deze week wel leuk. En dan volgende week  een verhaal over de afloop. Iets over je nieuwe hardloopschoenen en vooral of ze bevallen of niet, kan ook prima op deze site. Een verhaal uit de oude doos doet het  altijd goed en voor de rubriek opinie is je mening over bepaalde zaken welkom. En nogmaals: dat mag best een andere mening zijn dan de visie van Jan Roose. Stuur je verhaal in de bijlage naar jacroose@hetnet.nl en ik doe de rest. Foto Huib Boogert: speaker Niek Flipse gaf al een reactie op deze site.    

Geen Commentaar

Geef Commentaar