Blog

SINTERKLAASCROSS GOES

1E IN SERIE VAN 3 WEDSTRIJDEN MET KLASSEMENT OP 3 VERSCHILLENDE

PARCOURSEN IN GOES IN DE MAAND DECEMBER 2023

 

HET PROGRAMMA IS IN PRINCIPE ELKE KEER HETZELFDE:

13.30 UUR: TEAMCROSS* OVER 30 MINUTEN + RONDE AFMAKEN

14.10 UUR: VANAF 14 JAAR 30 – 35 – 40 MINUTEN* + RONDE AFMAKEN

 

WANNEER EN WAAR?

ZATERDAG 2 DECEMBER: PARK VAN HERTUMWEG

ZONDAG 17 DECEMBER: PARK ELVIS PRESLEYLAAN

ZATERDAG 23 DECEMBER: PARK EIKENLAAN                                                                                                                                                   

Rondjes op grotendeels onverharde ondergrond altijd tussen 1000 en 1300 meter. Deelname gratis. Voor de winnaars v/m/t per wedstrijd een taart of cake en iedereen een aardigheidje. Geldprijzen ( 200 – 100 – 50 – 50 – 50 euro ) voor de beste 5 vrouwen en mannen bij de sololopers in het eindklassement, mits 15 deelnemers per categorie. En voor alle deelnemers met 3 wedstrijden een speciaal shirt ( zie afbeelding ).

Puntentelling: 100 – 91 – 83 – 76 – 70 – 65 – 61 – 58 – 56 – 55 – en dan steeds met 1 punt minder. Bij gelijke stand is laatste wedstrijd doorslaggevend. Wie een wedstrijd mist, krijgt de punten van de laatste – 5, zodat je toch een mooie klassering kunt behalen.

Inschrijven steeds tot uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, club of woonplaats en team – of lange cross. Op vrijdag krijg je dan de details en laatste informatie. Inschrijven voor 3 wedstrijden tegelijk mag ook.

  • Elke wedstrijd lopen de sololopers 5 minuten langer en de teamcross met duo’s of trio’s is voor alle leeftijden.

Geen Commentaar

Geef Commentaar