Blog

SCHRIJF NU NOG IN VOOR DE ELVISCROSS

Net als 2 weken geleden bij de Sinterklaascross is er ook voor de Elviscross een voor JARO normen leuke deelname. Op dit moment zijn er 51 aanmeldingen, maar ik weet niet of de 2 geblesseerden van toen al voldoende hersteld zijn. Voor de solocross is er zodoende nog plaats voor zeker 5 hardlopers v/m. Ook nu zijn er helaas een paar afmeldingen. Bij de vrouwen kan de 2e van vorige keer Nikki de Koning niet meedoen vanwege knieklachten. Een geluk bij een ongeluk is nu dat ze haar vader en mij kan helpen bij de organisatie. Bij de vrouwen zal het deze keer gaan tussen Esther de Koning, Esther Lootens en Sandra de Kok, of er zouden zich nog andere sterke dames moeten aanmelden. Dat kan nog tot morgenavond 14 december.

Bij de mannen zijn Martijn de Kok, Arnoud Rijk en Jasper Zuidhof de kanshebbers voor de top 3. Outsiders zijn Patrick Onderdijk, Koen Steenblok, Jeroen Janse en Kevin Bogaert als die laatste al hersteld is van zijn blessure. En ook hier komt er misschien nog een late aanmelding met kans op een hoge klassering.

Al de genoemde lopers v/m zullen na de 2e wedstrijd ook de topplaatsen bezetten in het klassement. Aangezien de meesten hebben aangegeven dat ze ook aan de 3e wedstrijd meedoen, wordt het een mooie strijd voor de geldprijzen van 200 – 100 – 50 – 50 – 50 euro bij zowel vrouwen als mannen. Wie 1 wedstrijd mist, maakt toch nog kans want dan krijg je voor die wedstrijd de punten van de laatste – 5. Alle deelnemers met 2 of 3 wedstrijden krijgen sowieso bij de laatste wedstrijd een speciaal shirt. Deze laatste wedstrijd is de Kerstcross op zaterdag 23 december in het parkje naast de Eikenlaan in Goes – Zuid. Ook voor deze wedstrijd kun je nog inschrijven.

Bij de teams zijn er momenteel 7 duo’s of trio’s en dat valt in vergelijking met de vorige keer een beetje tegen. De teams lopen niet voor een klassement, maar bij 2 of 3 deelnames krijgen ook zij het speciale shirt. Een mooie kans voor pupillen en jongere junioren om in teamverband aan een wedstrijd mee te doen en prijzen te winnen. Want ook deze keer krijgt iedereen iets of je nu wint of niet. Voor de snelsten ( vrouw, man, team ) is er dan nog een CD van Elvis Presley. De deelname is gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Zoals eerder gemeld vindt deze Elviscross plaats in het Poelbos bij ‘s – Heer Hendrikskinderen en niet in het parkje langs de Elvis Presleylaan. Dit i.v.m. de slechte staat van dit parcours. Alle verdere details kun je vinden op deze site onder de rubriek evenementen. Foto: misschien win je wel een CD van Elvis.

Geen Commentaar

Geef Commentaar