Blog

WEBSITE DE HARDLOOPREBEL IS HALF JAAR OUD

Deze week 1 maart bestaat mijn website www.dehardlooprebel.nl een half jaar. Op 1 september 2023 waren de eerste artikeltjes te lezen en nu zijn dat er bijna 100. Soms een gastbijdrage, maar het meeste van mijn hand. Behalve aankondigingen en verslagen van mijn JARO wedstrijdjes met foto’s en video’s, waren er ook de nodige trainingsadviezen, opiniestukken, iets over hardloopschoenen, een paar medische vraagstukken en het nodige uit de oude doos.

Misschien kijk je regelmatig op mijn website of komt het er juist helemaal niet van. De laatste bijdragen gaan over een speciale training voor de marathon, iets over baanatletiek in Zeeland en een waarschuwing n.a.v. het overlijden van de wereldrecordhouder op de marathon. Wie de geschiedenis van met name de Zeeuwse atletiek niet zo goed of helemaal niet kent, kan op mijn site het nodige vinden en mijn afwijkende visie v.w.b. de aanpak van het hardlopen kan voor sommigen misschien stimulerend werken.

Of ben je het er helemaal niet mee eens en vind je mijn visie te prestatiegericht en/of te ouderwets. Ik zou het graag willen weten. Tot nu toe zijn er zo’n 25 reacties op mijn verhalen gekomen, maar dat zijn dikwijls ook bedankjes voor een organisatie. Fijn om te lezen, maar ik wil graag weten of je regelmatig op de site kijkt en wat je ervan vindt. Dit om het volgende halve jaar verder te kunnen. Moet ik dingen veranderen, wil je andere rubrieken of … en dat heb ik al eerder geopperd …. wil je je eigen hardloop – of atletiekverhaal op de site zetten? Dat laatste kan direct. Stuur mij een mail ( jacroose@hetnet.nl ) met je verhaal en eventueel foto in de bijlage.

Ik heb intussen al een paar ideeën voor een nieuwe rubriek ontvangen, maar daar heb ik jullie hulp voor nodig. En ik vrees dat het daar spaak kan lopen, want over het algemeen zijn hardlopers niet scheutig met reacties of zelf iets schrijven. Toch gaan we het binnenkort proberen en bij deze rubriek wordt steeds een hardloper v/m in de schijnwerper gezet.

Tot slot nog even iets anders. Op zaterdag 30 maart organiseert AV’56 de Oosterscheldeloop. Ook dit jaar met start en finish in Kattendijke. Je kunt kiezen uit 4, 7,5 en 15 km en alle afstanden starten om 14.00 uur. Alle details op de website van AV’56 www.av56.nl en inschrijven is nu al mogelijk. Voor deelnemers aan een marathon in april nog een prima test. Op de foto lopers langs de Oosterschelde.

Geen Commentaar

Geef Commentaar