Blog

HARDLOOPOMNIUM AFGELAST

Het geplande hardloopomnium op zaterdag 27 april a.s. in Goes – Zuid gaat definitief niet door. Op dit moment zijn er slechts 5 aanmeldingen. De nodige extra oproepen via mail, diverse sites en een verhaaltje in advertentieblad de Bode deze week leverde 1 inschrijving op. Ik had het minimum voor deze try out op 15 deelnemers gezet en verwacht niet dat er voor het sluiten van de inschrijving op 24 april nog minstens 10 hardlopers bijkomen om zodoende toch een beetje volwaardige wedstrijd te krijgen.

Dan kan ik maar beter op tijd de knoop doorhakken. Anders tref ik allerlei voorbereidingen voor niets. Misschien was de datum toch niet zo gunstig gekozen: andere activiteiten op Koningsdag en trimlopen in dezelfde regio op vrijdag en zondag. Of slaat de formule van een omnium gewoon niet aan en is dat de voornaamste oorzaak.

De volgende JARO wedstrijd is nu de uurloop op de Stelleplas op pinkstermaandag 20 mei. Mocht ook voor deze wedstrijd blijken dat er een week voor 20 mei nauwelijks animo is, zal ik ook deze wedstrijd tijdig annuleren. Er zijn nu 9 aanmeldingen. Foto: hopelijk voldoende deelnemers op de Stelleplas.

Geen Commentaar

Geef Commentaar