Blog

10 VRAGEN AAN …… NIEMAND, MAAR LET OP!!

Deze rubriek loopt nu sinds begin maart en intussen zijn er 8 hardlopers v/m aan het woord geweest. De volgende wordt Leonie Ton, de bekende ultraloopster. In veel gevallen noemen deze lopers een andere naam voor deze rubriek en die benader ik dan via de mail. Tot nu toe heeft bijna iedereen meegewerkt. Helaas heb ik niet van iedereen een emailadres en bij wedstrijden kom ik ook niet meer zo dikwijls om ze daar persoonlijk te vragen of ze mee willen doen.

Zo staan o.a. Jacqueline Meijers en Bereket Petersen op mijn lijstje. Maar misschien wil jij ook graag je verhaal vertellen. Dat kan ook zonder genomineerd te worden door een andere hardloper. Gewoon even een mailtje naar jacroose@hetnet.nl sturen en dan krijg je de vragenlijst per omgaande.

En nu ik toch bezig ben met de huishoudelijke mededelingen: voor de uurloop op de Stelleplas op pinkstermaandag 20 mei zijn er nog steeds onvoldoende deelnemers. Sterker. Er is al 10 dagen geen aanmelding bijgekomen en de teller blijft dus op 9 staan. Op maandag 13 mei neem ik een beslissing over wel of niet doorgaan.

“Is dat niet te vroeg als de wedstrijd pas een week later is”, zullen velen denken. Misschien, maar in nodeloos zitten wachten op inschrijvingen heb ik geen zin. Bovendien heb ik beloofd dat er voor iedereen een prijsje is, extra prijzen voor de snelsten en een verloting op startnummer. Die prijzen moet ik wel op tijd aanschaffen en als er dan maar 14 aanmeldingen zijn en alles wordt afgelast, zit ik met de overbodige spullen

Verder kan ik de medewerker van de EHBO ook niet tot op het laatst aan het lijntje houden en de eigenaar van de brasserie wil ook graag op tijd weten of hij extra personeel moet aanwerven voor die middag. Allemaal dingen waar een organisatie rekening mee moet houden.

Nog één keer de opzet: een uur hardlopen op een ronde van ongeveer 1300 meter en dan de ronde afmaken. Degene met de meeste ronden wint en bij gelijke ronden telt de aankomst. Je kunt meedoen als sololoper, maar ook als duo of trio. Je wisselt elkaar dan elke ronde af. De wedstrijd begint om 14.00 uur en vanaf 13.15 kun je je startnummer afhalen.

Inschrijven liefst voor 13 mei om het zeker door te laten gaan en als dat zo is nog tot uiterlijk 17 mei via jacroose@henet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, club of woonplaats en of je als sololoper of als team en met wie meedoet. Je krijgt dan uiterlijk 19 mei een mail met de details. Foto AV’56: Ik wil niet met overbodige prijzen blijven zitten.

Geen Commentaar

Geef Commentaar