Blog

VOLDOENDE DEELNEMERS VOOR STELLEPLASUURLOOP

Eindelijk goed nieuws i.v.m. de JARO Stelleplasuurloop op pinkstermaandag 20 mei. Lange tijd zag het er naar uit dat ook deze JARO wedstrijd afgeblazen zou worden wegens gebrek aan belangstelling. De teller bleef lange tijd op slechts 9 aanmeldingen staan, maar gelukkig zijn er dit weekend de nodige inschrijvingen bijgekomen.

Er staan nu 17 hardlopers op mijn lijstje, waarvan 12 sololopers en dat vind ik voldoende om de organisatie in ieder geval voort te zetten en niet voortijdig te beëindigen. Natuurlijk heb ik liever meer deelnemers, dus als je nog potentiële deelnemers kent. Er kan nog steeds ingeschreven worden en wel tot uiterlijk vrijdag 17 mei via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, club of woonplaats en of je als sololoper of als team en met wie meedoet. Alle aangemelde deelnemers krijgen op zaterdag 18 mei een mail met de details.

Deelname is gratis en voor iedereen is er een prijsje. De snelsten ( vrouw, man, team ) krijgen een extra prijs en na afloop is er een verloting op startnummer.

Geen Commentaar

Geef Commentaar