Hardloop Omnium

Hardloop Omnium


Evenementgegevens

  • Datum:

HARDLOOPOMNIUM

OP ZATERDAG 27 APRIL 2024 KONINGSDAG

AANVANG 14.00 UUR

LOCATIE PARK GOES – ZUID EIKENLAAN

 

Een omnium is vooral bekend van het baanwielrennen en is een samengestelde wedstrijd. Het bestaat uit een paar onderdelen, waar de deelnemers punten kunnen verdienen. Bij hardlopen kun je dat ook doen met de volgende onderdelen ( details volgen later ):

1. TIJDLOOP OVER 1 RONDE.

2. GEWONE WEDSTRIJD OVER 3 RONDEN.

3. AFVALRACE OVER MAXIMAAL 20 MINUTEN

Bij elk onderdeel verdienen de deelnemers punten. Het aantal punten hangt af van de deelname, maar de laatste krijgt altijd 1 punt, de voorlaatste 2 punten, enz. De beste 3 per onderdeel krijgen bovendien respectievelijk 3, 2 en 1 bonuspunten.

Iedereen kan meedoen. Bij voldoende deelname zijn er aparte wedstrijden voor vrouwen en mannen. Deelname is gratis en voor iedereen een aardigheidje. Beste vrouw en man een extra prijs. Aanmelden tot uiterlijk woensdag 24 april via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, club of woonplaats. Uiterlijk vrijdag 26 april krijg je een mail met details en de laatste informatie. Het rondje in het parkje langs de Eikenlaan is ongeveer 550 meter en hoofdzakelijk onverhard. De meeste stroken zijn bekend van de JARO Kerstcross.

Voorlopig programma uitgaande van 30 deelnemers v/m:

14.00 uur: tijdloop individueel over 1 ronde

14.30 uur: 3 ronden vrouwen 14.45 uur: 3 ronden mannen

15.00 uur: afvalrace vrouwen 15.30 uur: afvalrace mannen